Vine a fer Marxa Nòrdica pel Baix Empordà

Foto marxa nòrdica Dipsalut (1)
Sortides programades en diumenge, de 9.30 a 11.30 hores, durant els mesos d’abril i maig, en què els assistents podran practicar marxa nòrdica pel Baix Empordà. La iniciativa comença aquest diumenge, 10 d’abril, a Sant Feliu de Guíxols i es repetirà els diumenges 17 d’abril, 15 de maig i 29 de maig als municipis de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Palamós, respectivament.
Si no voleu matinar, podeu llogar un bungalou o venir de càmping al Bungalodge Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols, així podreu anar sense presses.
Els Diumenges Saludables amb Marxa Nòrdica és una activitat oberta a tots els públics, gratuïta i dirigida per dinamitzadors experts en aquesta disciplina.
Consisteix en un recorregut de dues hores que comença al Parc Urbà de Salut de cadascun dels municipis que participen en aquesta iniciativa, continua per les Xarxes d’Itineraris Saludables i les Vies Verdes i retorna al Parc Urbà de Salut on es realitzen uns estiraments.
Per participar en les sortides no cal inscripció prèvia ni tampoc disposar de bastons de marxa nòrdica perquè Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, facilitarà el material als assistents. Per assistir als Diumenges Saludables amb Marxa Nòrdica no caldrà ser un especialista en aquesta disciplina ni haver-la realitzat prèviament, ja que el nivell de dificultat serà bàsic.
Concurs de fotografia a Instagram.
Les persones que assisteixin a aquestes trobades, i aquelles que practiquin la marxa nòrdica i tinguin perfil a Instagram podran optar a guanyar dos premis relacionats amb aquesta activitat ludicoesportiva. Dipsalut i Vies Verdes activaran el concurs d’Instagram “Diumenges Saludables amb Marxa Nòrdica”, al qual es podran presentar fotografies captades en un itinerari saludable o a les vies verdes de Girona (Premi Itineraris), o en altres rutes (Premi Natura). El període de participació és entre el 7 d’abril i l’1 de juny d’enguany.
Només caldrà seguir els comptes d’Instagram @dipsalut i @viesverdesgi i publicar les fotografies amb les etiquetes #senyisalut, #viesverdes i #marxanordica, comentar a quin premi s’opta i localitzar la imatge. Els premis consten d’un parell de bastons amb funda en la categoria “Itineraris” i un paquet de complements per a la marxa nòrdica en la categoria “Natura”. Les bases del concurs es podran consultar al web www.dipsalut.cat
Per a més informació:
Sílvia Bonet i Costa
972 414 720 // 699 01 27 87
Sílvia Marty
972 486 950